2018 Nyári Diákmunka!

H I R D E T M É N Y
 
A Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a Kormányhivatalok meg valósításával „Nyári Diákmunka 2018” elnevezéssel munkaerőpiaci program indul.
 
Ennek keretében az önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények támogatást igényelhetnek az alábbi feltételekkel:
- a programban 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, és azt igazolni tudó (érvényes diákigazolvánnyal rendelkező) diákok vehetnek részt napi 6 órás foglalkoztatás keretében. 
 
Herend Város Önkormányzat intézményeiben 2018. július 1 – 2018. augusztus 31. közötti időszakban lehetőséget biztosítunk a településen élő, és a fenti feltételeknek megfelelő diákok részére munkaviszony keretében, szakképzettséget nem igénylő munkakörben,  havi bruttó 103.500 Ft. kereseti lehetőséggel.
A foglalkoztatás időtartam minimálisan 2 hét, maximálisan 1 hónap.
 
Előzetes igényt benyújtani vagy érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy személyesen 2018. május 28-án 8.00 – 15.30 óráig van lehetőség a Herendi Polgármesteri Hivatal munkaügyi ügyintézőjénél (Herend, Kossuth u. 97.  fsz. 106. iroda)
 
Az előzetes igényfelmérés alapján történik a létszámkeret megállapítása és a munkavégzés helyének, illetve időtartamának egyeztetése, valamint a diák nyilvántartásba vétele.
 
 
 
Herend, 2018. május 25.
 
 
 
Hegyi Gábor
mb. intézményvezető