Lányok-asszonyok Klubja

  Klubfoglalkozások: heti rendszerességgel keddenként vannak, 16.00 órától 18.00 óráig a Herendi Művelődési Házban

  A klub elérhetősége: Chabada Gizella

  Telefon: 06-20/954-2675

  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  2004 december 7-én Jusztin Józsefné és Chabada Gizella vezetésével - a fiatalabb korosztályok körében felmerült igényre válaszul – megalakult egy közösség Lányok-Asszonyok Klub néven, ahol a tagoknak lehetőségük van a szabadidő tartalmas eltöltésére. Tevékenységük nagyon változatos.

  Programjaik kötődnek a családi és nemzeti ünnepeinkhez, megismerkedtek a kézművesség különböző változataival, előadókat hívnak változatos témákban, (pl. egészség, biztonság, életvezetés, stb.) mindig az aktualitásnak megfelelően. Ha pedig éppen nincs meghívott vendégük, megbeszélik a napi-heti aktuális híreket, történéseket, örömeiket, netán gondjaikat, problémáikat, érdekes olvasmányélményekről, versekről is megosztják gondolataikat…. Minden évben legalább egyszer sort kerítenek közös kirándulásra. Szívesen mennek együtt vagy kisebb csoportokban moziba, színházba, ill. egyéb kulturális programokra. Már hagyománnyá vált, hogy év vége felé közeledve a klubtagok karácsonyfadíszek gyártásába kezdenek, hiszen a klub gondoskodik pár éve a város karácsonyfájának díszeiről. 

   

  B. lakóövezet értékesítésre meghirdetett telkek

  Telek értékesítés

  Herend Város Önkormányzata értékesítésre meghirdeti a Hóvirág utcában található összközműves építési telkeket 5 500 Ft/ m2 + ÁFA vételáron.

   

  Helyrajzi szám  Telek méret (m2)  Vételár
  795/6 1013 5.571.500 Ft + ÁFA
  795/40 806 4.433.000 Ft + ÁFA

   

  Bővebben...:

  Keresés a honlapon

  Dokumentumtár kiemelt kategóriái

  © 2019 Herend Város honlapja, Minden jog fenntartva. Készítette és karbantartja a Skindrome studio