Tulajdonosi értesítő-gallyazási munkálatok

Tisztelt Cím! 

Alulírott Bialosinszki Ferenc, mint a Bakonyi Fakitermelő Bt Ügyvezetője (Az EON hivatalos beszállítója), ez úton szeretném Önöket értesíteni,hogy:
Cégünk a Bakonyi Fakitermelő Bt az E.ON Áramhálózati Zrt megbízásából élet- és vagyonvédelmi okok miatt gallyazási és nyiladéktisztítási munkálatokat végez el az Ön(ök) területén, áthaladó kis- és középfeszültésgű hálózatokon.
A gallyazási és nyiladéktisztítási munkálatokat az EON Észak- dunántúli Áramhálózati Zrt hálózatain végezzük, a Villamos Energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. energiatörvény 124§, 133§, 137§ által biztosított törvényi rendeletek szerint, és a villamosmű biztonsági övezetről rendelkező 2/2013 (I.22.) NGM rendelet alapján.
A gallyazási munkálatok közérdekű munkálatok, a munka megkezdése élet- és vagyonvédelemi okokból történik így munkálatokat 2018. február 10.-től megkezdjük.

Amennyiben észrevételeik lennének, kérem, forduljanak az EON Áramhálózati Zrt területileg illetékes területgazdájához, illetve a Bakonyi Fakitermelő Bt-hez 06-30/267-9094.

Megértésüket és segítségüket előre is köszönöm.

Tisztelettel:
Bakonyi Fakitermelő Bt.